top of page

+31 (0)6 294 456 72 | info@sabinehoogendijk.nl

LOGO_volledig.png

OVER MIJ

Vakantie... wie heeft daar geen zin in? Veel nieuwe indrukken en ervaringen op doen, andere mensen ontmoeten en genieten van het onbekende. De ene keer gaat u voor de warme zon en zeewind, de andere keer voor de heldere vrieskou en sneeuw.

Hebt u geen tijd of zin om naar het reisbureau te gaan of allerlei sites op internet af te speuren? Geen probleem... U neemt contact met mij op en u komt bij mij op kantoor langs of ik kom bij u thuis, op kantoor of op een locatie die u maar wenst, ook 's avonds of in het weekend. U krijgt van mij deskundig reisadvies en in alle rust kunt u uw keuze maken voor een geweldige vakantie. Jaarlijks bezoek ik als reisadviseur tal van vakantiebestemmingen, waardoor ik u hier ook alles over kan vertellen. Of het nu gaat om een vakantie met het gehele gezin, een romantisch uitstapje of een wereldreis, graag wil ik u hierin persoonlijk adviseren. De reizen die u bij mij boekt breng ik uiteraard onder bij reisorganisaties die zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Ik beschik over dezelfde faciliteiten als de reisbureaus, waardoor de prijzen van de reizen die u via mij boekt gelijk zijn aan die van een reisbureau. Ook de reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche, die garant staat voor een onbezorgde vakantie, kunt u bij mij afsluiten.

Na mijn toeristische opleiding heb ik twee zomers op Kreta gewerkt als hostess en in de winter heb ik skiles gegeven in Fiss, Oostenrijk. Daarna heb ik ervoor gekozen om weer in Nederland aan het werk te gaan, bij de grootste touroperator van het land. Na een periode van 8 jaar heb ik in 2008 de mogelijkheid gegrepen om voor me zelf te beginnen, als zelfstandig reisadviseur.

Mijn passie is reizen en hiervan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik heb al veel landen gezien, zoals onder andere Mexico, Curaçao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Amerika, Canada, Bali, Griekenland, Cyprus, Malta, Turkije, Spanje (tevens Balearen en Canarische Eilanden), Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zuid-Afrika, Thailand, Cambodja, Australië en diverse steden (o.a. Venetië, New York, Barcelona, Berlijn, Marrakech, Londen en Parijs). En omdat ik zelf ski en duik ben ik bekend met diverse wintersportgebieden en goede duiklocaties.

Ik vind het altijd een uitdaging om een passende reis, die geheel aan uw wensen voldoet en afgestemd is op uw specifieke wensen en budget, te kunnen realiseren. Of het nu gaat om een stedenreis, een geheel verzorgde rondreis ergens ter wereld, een vliegvakantie, een weekendje weg, autovakanties, bedrijfsuitjes, vakanties op maat, ik kan u dit bieden!

Sabine Hogendijk

autotje.png
bottom of page