top of page

+31 (0)6 294 456 72 | info@sabinehoogendijk.nl

LOGO_volledig.png
  • Sabine Hoogendijk

CORSICA

3 augustus:

Met de auto ben ik met mijn gezin naar de Italiaanse havenplaats Genua gereden en vanuit daar met de nachtboot naar Corsica.

Auto erop en overnachten op zoā€™n grote boot was natuurlijk voor de kinderen super gaaf avontuur, een goed begin van de vakantie šŸ“·


6 augustus:

Na 2 dagen relaxen op de camping zijn we op zoek gegaan naar de waterval Cascade des Anglais. Na een mooie klautertocht door de bossen en over de rotsen werden we beloond met een prachtige waterval waarin we heerlijk konden afkoelen.


9 augustus:

Vandaag stond een kanotocht op de planning. Over de rivier langs de groene kade waarbij we onderweg badende koeien tegenkwamen, kwamen we bij de zee aan. Nadat we kastelen hebben gebouwd en schelpen hebben gezocht konden we weer terug met de kano naar ons beginpunt.


11 augustus:

Vandaag staat een bezoek aan het stadje Bonifacio op de planning. Deze stad is absoluut een bezoek waard als je op Corsica bent! Een prachtige oude stad omringd door een stadmuur met geweldig mooi uitzicht over de stad en kuststrook. Hier hebben we ook gelijk een aantal leuke souvenirs geshopt in de winkeltjes die gelegen zijn in de oude smalle straten.


13 augustus:

De waterval Cascade De Lā€™Ucelluline is gelegen op circa 30 min. rijden van onze camping. Na een avontuurlijke klim kwamen we onderaan de waterval uit, waar we heerlijk in konden zwemmen.

Helaas komt aan al het moois een einde en moesten we na 2 weken relaxen en dagjes uit helaas het prachtige Corsica weer verlaten. We hebben nog lang niet alles van dit mooie groene eiland gezien, waardoor wij hier zeker nog een keer terug komen.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


autotje.png
bottom of page